EUSTRAT kurzus

Az Európa Stratégia Kutatóintézet 2020 novemberében útjára indította EUSTRAT kurzussorozatát, amelynek célja olyan Európai Unióval kapcsolatos ismeretek átadása, amelyek segítik a résztvevőket abban, hogy az Intézet kutatóinak tudományos és szakmai tapasztalatain keresztül elmélyedjenek egyes uniós szakpolitikák tanulmányozásában.

A kurzussorozatot a nyári szünet kivételével minden hónap utolsó péntekén 15:00-16:30-ig követhetik nyomon az érdeklődők a regisztrációt követően e-mailben megküldött Microsoft Teams csatlakozási linken keresztül. Minden érdeklődő, aki februártól valamennyi kurzuson részt vesz 2021-ben, az év végén a kurzuson való részvételről az Intézetvezető, Dr. Navracsics Tibor által kiállított igazolásban részesül, valamint meghívást nyer az év végére személyes részvételű eseményre az intézet kutatóinak részvételével.

A soron következő kurzus 2021. február 26-án „Transzatlanti kapcsolatok 2020 után – Valóban új lapot nyit-e Biden elnöksége az amerikai-európai kapcsolatok történetében?” címmel a regisztráció megerősítésével követhető.

A kurzussorozat aktuális órái az Intézet közösségi média felületén is megtalálhatók.