Rendezvények

Rendezvények

·       Model EU Brussels – September 2022: Az Eastwest European Institute egyetemi hallgatókat és fiatal szakértőket invitál a 2022. szeptember 21-23. között megrendezésre kerülő helyszíni rendezvényre, ahol lehetőség nyílik megismerni a három fő uniós intézmény rendes jogalkotási, vagy másnéven Trilógus eljárását. Az eseményt megelőzik online felkészítő tréningek is.

·         Time To Unmute: Az Ifjúság Európai Éve alkalmából kiemelten fontos az Európai Unió részére, hogy valójában mit gondolnak bizonyos témákról a fiatalok. Ennek céljából hoztak létre egy platformot, ahol lehetőség nyílik ötleteket, kérdéseket és véleményeket megosztani kilenc témakörben, mint a környezetvédelem, oktatás és mobilitási programok vagy az európai értékek.

·         European Youth Energy Day in EUSEW: Az Európai Fenntartható Energia Hét keretében rendezik meg az Európai Ifjúsági Energia Napot, ahol a résztvevők előadásokat hallgathatnak a tiszta energia témakörében, ahol többek között az Európai Bizottság energiaügyi biztosa, Kadri Simson is megosztja gondolatait a témában. A konferenciát 2022. szeptember 26-29. között rendezik meg